Lasagna | |
---|---|
Categoria | Ricette Italiane |
Codice Alimento | PC0048 |
English Name | Lasagna |
Informazioni | Piatto della gastronomia italiana. |
Numero Campioni | 2 preparazioni sperimentali |
Parte Edibile | 100 % |
Porzione | 240 g |
Codice Langual
| A0220 | A040P | A0722 | A0735 | A0768 | A1095 | A1204 | A1292 | B1079 | C0208 | E0147 | F0023 | G0005 | G0020 | G0027 | H0143 | H0151 | H0212 | H0271 | H0297 | H0332 | H0341 | H0349 | H0350 | H0367 | H0763 | H0768 | P0024 | R0263 | Z0109RICETTA | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
MACRO NUTRIENTI | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura | Valore per100 g | Min. | Max. | Valore per Porzione 240 g | Origine Dato | Metodiche | Referenze |
Acqua (g) | g | 63.9 | 153.4 | A | Drying | |||
Energia (kcal) | kcal | 196 | 470 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |||
Energia (kJ) | kJ | 819 | 1967 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |||
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 11.7 | 28.1 | A | Protein calculated from total nitrogen | |||
Lipidi (g) | g | 10.8 | 25.9 | A | Solvent extraction | |||
Carboidrati disponibili (g) | g | 13.4 | 32.2 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |||
Amido (g) | g | 11.1 | 26.6 | A | Enzyme hydrolysis | |||
Zuccheri solubili (g) | g | 1.2 | 2.9 | A | Colorimetric method | |||
Alcool (g) | g | 0 | 0 | S | Imputation | |||
Fibra totale (g) | g | 0.8 | 1.9 | A | Enzymatic-gravimetric method |