Torta margherita

CategoriaDolci
Codice Alimento209010
English NameCake " Margherita",
Parte Edibile100 %
Porzione100 g
Codice Langual
| A0210 | A0663 | A0695 | A0729 | A0821 | B1713 | C0225 | E0147 | F0014 | G0005 | H0136 | H0184 | H0319 | H0351 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g19.4 19.4ADrying 
Energia (kcal)kcal370 370CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1547 1547CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)8.9 8.9AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g10.4 10.4ASolvent extraction 
Carboidrati disponibili (g)g63.4 63.4CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g26.6 26.6AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g34.1 34.1AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g1.4 1.4SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Calcio (mg)mg99AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg121121AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg2.82.8AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg00AAnalytical or calculation method not known
Vitamina C (mg)mg00SImputation
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg00SImputation