Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 100 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 19.4 | | | 19.4 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 370 | | | 370 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 1547 | | | 1547 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 8.9 | | | 8.9 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 10.4 | | | 10.4 | A | Solvent extraction | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 63.4 | | | 63.4 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 26.6 | | | 26.6 | A | Enzyme hydrolysis | |
Zuccheri solubili (g) | g | 34.1 | | | 34.1 | A | Colorimetric method | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 1.4 | | | 1.4 | S | Imputation | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 100 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Calcio (mg) | mg | 9 | | | 9 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 121 | | | 121 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 2.8 | | | 2.8 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 100 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0 | | | 0 | A | Analytical or calculation method not known | |
Vitamina C (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |