Cannoli alla crema, industriale

CategoriaDolci
Codice Alimento207020
English NamePastry, horns filled with custard
Parte Edibile100 %
Porzione100 g
Codice Langual
| A0222 | A0663 | A0695 | A0729 | A0821 | B1421 | C0208 | E0147 | F0014 | G0005 | H0132 | H0136 | H0186 | H0207 | H0221 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g33.7 33.7ADrying 
Energia (kcal)kcal368 368CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1541 1541CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)6.2 6.2AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g20.7 20.7ASolvent extraction 
Carboidrati disponibili (g)g41.9 41.9CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g28.2 28.2AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g10.9 10.9AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Calcio (mg)mg5252AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg00AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg1.31.3AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg00AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg00AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg00AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg00SImputation
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg00SImputation