Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 100 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 49.4 | | | 49.4 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 288 | | | 288 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 1203 | | | 1203 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 5.9 | | | 5.9 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 5.7 | | | 5.7 | A | Solvent extraction | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 41.2 | | | 41.2 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 20.6 | | | 20.6 | A | Enzyme hydrolysis | |
Zuccheri solubili (g) | g | 18.5 | | | 18.5 | A | Colorimetric method | |
Alcool (g) | g | 8.0 | | | 8 | S | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 1.1 | | | 1.1 | S | Imputation | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 100 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Calcio (mg) | mg | 22 | | | 22 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 40 | | | 40 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 2.3 | | | 2.3 | A | Atomic emission spectroscopy | |