Caramelle tipo "mou"

CategoriaDolci
Codice Alimento202020
English NameToffee
Parte Edibile100 %
Porzione5 g
Codice Langual
| A0173 | A0663 | A0698 | A0733 | A0838 | B1012 | C0108 | E0147 | F0022 | G0003 | H0221 | H0227 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001 | Z0112
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 5 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g4.8 0.2ADrying 
Energia (kcal)kcal430 22CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1798 92CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)2.1 0.1AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g17.2 0.9ASolvent extraction 
Carboidrati disponibili (g)g71.1 3.6CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0.1AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g70.0 3.5AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g0SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 5 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg32016AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg21011AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg955AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg643AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg1.50.1AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 5 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg00AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg00AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg00AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg00SImputation
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg00SImputation
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 5 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SImputation