Caramelle dure

CategoriaDolci
Codice Alimento202010
English NameHard Candies
Parte Edibile100 %
Porzione5 g
Codice Langual
| A0216 | A0663 | A0698 | A0733 | A0838 | B1012 | C0108 | E0147 | F0022 | G0003 | H0227 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001 | Z0112
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 5 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g2.7 0.1ADrying 
Energia (kcal)kcal344 17CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1437 72CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)tr trAProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g0SImputation
Colesterolo (mg)mg0SImputation
Carboidrati disponibili (g)g91.6 4.6CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0SImputation
Zuccheri solubili (g)g91.6 4.6AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g0SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 5 g Origine Dato Metodiche Referenze
Calcio (mg)mg00AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg00AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg00AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 5 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg00AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg00AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg00AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg00SImputation
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg00SImputation
Vitamina E (mg)mg00SImputation
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 5 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SImputation