Uova di gallina, tuorlo, in polvere

CategoriaUova
Codice Alimento183900
English NameChicken Egg, yolk, powder
Parte Edibile100 %
Porzione100 g
Codice Langual
| A0261 | A0718 | A0725 | A0744 | A0791 | B1713 | C0215 | E0106 | F0018 | G0003 | H0138 | J0116 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001 | Z0112
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g4.0 4.0ADrying 
Energia (kcal)kcal642 642CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ2688 2688CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)31.2 31.2AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g57.5 57.5ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg2800 2800SInputation of a component from one or more components in the same food
Carboidrati disponibili (g)g0.02 0.02CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch
Amido (g)g0SInputation of a component from one or more components in the same food
Zuccheri solubili (g)g0.02 0.02AColorimetric method 
Alcool (g)g0ZLImputation
Fibra totale (g)g0ZLImputation
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Vitamina C (mg)mg00SInputation of a component from one or more components in the same food
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SInputation of a component from one or more components in the same food