Fior di latte

CategoriaFormaggi e latticini
Codice Alimento162010
English NameCheese, semisoft, fiordilatte
InformazioniProdotto con latte vaccino
Parte Edibile100 %
Porzione100 g
Codice Langual
| A0185 | A0720 | A0724 | A0775 | A0786 | B1201 | C0245 | E0147 | F0003 | G0003 | H0107 | H0253 | H0298 | J0151 | K0043 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g54.8 54.8ADrying 
Energia (kcal)kcal268 268CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1120 1120CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)20.6 20.6AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g20.3 20.3ASolvent extraction 
Carboidrati disponibili (g)g0.7 0.7CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0SImputation
Zuccheri solubili (g)g0.7 0.7AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g0SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg200200SImputation
Potassio (mg)mg145145SImputation
Calcio (mg)mg350350AAnalytical or calculation method not known
Fosforo (mg)mg355355AAnalytical or calculation method not known
Ferro (mg)mg0.40.4AAnalytical or calculation method not known
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.030.03AAnalytical or calculation method not known
Riboflavina (mg)mg0.270.27AAnalytical or calculation method not known
Niacina (mg)mg0.300.30AAnalytical or calculation method not known
Vitamina C (mg)mg00SImputation
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg300300AHigh-performance liquid chromatography 
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SImputation