Camembert

CategoriaFormaggi e latticini
Codice Alimento160870
English NameCheese, semisoft, camembert
Parte Edibile100 %
Porzione100 g
Codice Langual
| A0138 | A0314 | A0720 | A0724 | A0775 | B1201 | C0245 | E0147 | F0003 | G0003 | H0107 | H0253 | H0298 | H0330 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001 | Z0073 | Z0086
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g51.7 51.7ADrying 
Energia (kcal)kcal307 307CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1283 1283CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)20.9 20.9AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g24.7 24.7ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg78 78AGas-liquid chromatography 
Carboidrati disponibili (g)g0.2 0.2CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0SImputation
Zuccheri solubili (g)g0.2 0.2AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g0SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg650650AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg100100AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg350350AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg310310AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg0.20.2AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.050.05AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.520.52AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg1.001.00AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mgtrtrAHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg283283AHigh-performance liquid chromatography 
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SImputation