Brie

CategoriaFormaggi e latticini
Codice Alimento160410
English NameCheese, brie
Parte Edibile100 %
Porzione50 g
Codice Langual
| A0281 | A0314 | A0720 | A0724 | A0775 | B1201 | C0245 | E0119 | F0003 | G0003 | H0107 | H0253 | H0298 | H0330 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001 | Z0073
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g51.6 25.8ADrying 
Energia (kcal)kcal320 161CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1339 672CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)19.3 9.7AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g26.9 13.5ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg98 49AGas-liquid chromatography 
Carboidrati disponibili (g)g0.2 0.1CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0SImputation
Zuccheri solubili (g)g0.2 0.1AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g0SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg700350AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg10050AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg540270AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg390195AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg0.80.4AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.040.02AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.430.22AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg0.400.20AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mgtrtrAHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg320160AHigh-performance liquid chromatography 
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SImputation