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| MACRO NUTRIENTI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 125 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acqua (g) | g | 89.0 | | | 111.3 | A | Drying | |
| Energia (kcal) | kcal | 36 | | | 45 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
| Energia (kJ) | kJ | 152 | | | 188 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 3.3 | | | 4.1 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
| Lipidi (g) | g | 0.9 | | | 1.1 | A | Solvent extraction | |
| Colesterolo (mg) | mg | 2 | | | 3 | A | Gas-liquid chromatography | |
| Carboidrati disponibili (g) | g | 4.0 | | | 5.0 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
| Amido (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Zuccheri solubili (g) | g | 4.0 | | | 5.0 | A | Colorimetric method | |
| Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
| Fibra totale (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
| MINERALI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 125 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Sodio (mg) | mg | 58 | | | 73 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Potassio (mg) | mg | 185 | | | 231 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| VITAMINE |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 125 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Vitamina C (mg) | mg | 1 | | | 1 | A | High-performance liquid chromatography | |
| Folati (μg) | μg | 14 | | | 18 | A | Microbiological assay | |
| Vitamina E (mg) | mg | tr | | | tr | A | High-performance liquid chromatography | |
| ALTRI COMPOSTI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 125 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acido fitico (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |