Panna da montare, 35% di lipidi

CategoriaLatte e yogurt
Codice Alimento140300
English NameMilk Cream, 35% lipid
Parte Edibile100 %
Porzione30 g
Codice Langual
| A0148 | A0719 | A0724 | A0774 | A0782 | B1201 | C0195 | E0139 | F0018 | G0003 | H0001 | J0120 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g58.5 17.6ADrying 
Energia (kcal)kcal337 101CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1410 423CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)2.3 0.7AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g35.0 10.5ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg120 36AAnalytical or calculation method not known
Carboidrati disponibili (g)g3.4 1.0CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0SImputation
Zuccheri solubili (g)g3.4 1.0AColorimetric method 
Alcool (g)g0ZLImputation
Fibra totale (g)g0ZLImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg3410AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg10030AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg7823AAtomic emission spectroscopy 
Magnesio (mg)mg93AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg6118AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg00AAtomic emission spectroscopy 
Zinco (mg)mg0.280.08AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.020.01AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.110.03AFluorimetric method 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg335101AHigh-performance liquid chromatography 
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 30 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SImputation