Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 58.5 | | | 17.6 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 337 | | | 101 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 1410 | | | 423 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 2.3 | | | 0.7 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 35.0 | | | 10.5 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 120 | | | 36 | A | Analytical or calculation method not known | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 3.4 | | | 1.0 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Zuccheri solubili (g) | g | 3.4 | | | 1.0 | A | Colorimetric method | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Sodio (mg) | mg | 34 | | | 10 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Potassio (mg) | mg | 100 | | | 30 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Calcio (mg) | mg | 78 | | | 23 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Magnesio (mg) | mg | 9 | | | 3 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 61 | | | 18 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 0 | | | 0 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Zinco (mg) | mg | 0.28 | | | 0.08 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.02 | | | 0.01 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.11 | | | 0.03 | A | Fluorimetric method | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 335 | | | 101 | A | High-performance liquid chromatography | |
ALTRI COMPOSTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acido fitico (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |