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| MACRO NUTRIENTI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acqua (g) | g | 81.5 | | | 122.3 | A | Drying | |
| Energia (kcal) | kcal | 72 | | | 109 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
| Energia (kJ) | kJ | 302 | | | 455 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 14.0 | | | 21.0 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
| Lipidi (g) | g | 1.5 | | | 2.3 | A | Solvent extraction | |
| Colesterolo (mg) | mg | 157 | | | 236 | B | | |
| Carboidrati disponibili (g) | g | 0.7 | | | 1.1 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
| Amido (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Zuccheri solubili (g) | g | 0.7 | | | 1.1 | A | Colorimetric method | |
| Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
| Fibra totale (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
| MINERALI |
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Sodio (mg) | mg | 355 | | | 533 | S | Imputation | |
| Potassio (mg) | mg | 273 | | | 410 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Calcio (mg) | mg | 27 | | | 41 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Magnesio (mg) | mg | 32 | | | 48 | B | | |
| Fosforo (mg) | mg | 143 | | | 215 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Ferro (mg) | mg | 0.8 | | | 1.2 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Rame (mg) | mg | 1.1 | | | 1.65 | B | | |
| Zinco (mg) | mg | 4.2 | | | 6.30 | B | | |
| VITAMINE |
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Vitamina C (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 25 | | | 38 | A | High-performance liquid chromatography | |
| ALTRI COMPOSTI |
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acido fitico (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |