Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 85.7 | | | 128.6 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 69 | | | 104 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 289 | | | 436 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 10.2 | | | 15.3 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 0.9 | | | 1.4 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 30 | | | 45 | B | | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 5.4 | | | 8.1 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 4.5 | | | 6.8 | A | Enzyme hydrolysis | |
Zuccheri solubili (g) | g | 0.5 | | | 0.8 | A | Colorimetric method | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Sodio (mg) | mg | 510 | | | 765 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Potassio (mg) | mg | 260 | | | 390 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Calcio (mg) | mg | 186 | | | 279 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 267 | | | 401 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 6 | | | 9.0 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.10 | | | 0.15 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.20 | | | 0.30 | A | Fluorimetric method | |
Niacina (mg) | mg | 1.50 | | | 2.25 | A | Microbiological assay | |
Vitamina C (mg) | mg | tr | | | tr | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 75 | | | 113 | A | High-performance liquid chromatography | |
ALTRI COMPOSTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acido fitico (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |