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        |  MACRO NUTRIENTI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 150 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Acqua (g) | g | 75.3  |  |  | 113.0 | A | Drying |   | 
| Energia (kcal) | kcal | 123  |  |  | 185 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) |   | 
| Energia (kJ) | kJ | 515  |  |  | 774 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) |   | 
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 15.8  |  |  | 23.7 | A | Protein calculated from total nitrogen |   | 
| Lipidi (g) | g | 6.2  |  |  | 9.3 | A | Solvent extraction |   | 
| Colesterolo (mg) | mg | 78  |  |  | 117 | B |  |   | 
| Carboidrati disponibili (g) | g | 1.1  |  |  | 1.7 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch |   | 
| Amido (g) | g | 0  |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
| Zuccheri solubili (g) | g | 1.1  |  |  | 1.7 | A | Colorimetric method |   | 
| Alcool (g) | g | 0  |  |  | 0 | ZL | Imputation |  | 
| Fibra totale (g) | g | 0  |  |  | 0 | ZL | Imputation |  | 
|  MINERALI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 150 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Calcio (mg) | mg | 21 |  |  | 32 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
| Magnesio (mg) | mg | 30 |  |  | 45 | B |  |   | 
| Fosforo (mg) | mg | 218 |  |  | 327 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
| Ferro (mg) | mg | 1.1 |  |  | 1.7 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
| Rame (mg) | mg | 0.24 |  |  | 0.36 | B |  |   | 
| Zinco (mg) | mg | 2.4 |  |  | 3.60 | B |  |   | 
| Selenio (μg) | μg | 30 |  |  | 45.0 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
|  VITAMINE | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 150 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Tiamina (mg) | mg | 0.07 |  |  | 0.11 | A | Fluorimetric method |   | 
| Riboflavina (mg) | mg | 0.07 |  |  | 0.11 | A | Fluorimetric method |   | 
| Niacina (mg) | mg | 4.20 |  |  | 6.30 | A | Microbiological assay |   | 
| Vitamina C (mg) | mg | tr |  |  | tr | A | High-performance liquid chromatography |   | 
| Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 9 |  |  | 14 | A | High-performance liquid chromatography |   | 
|  ALTRI COMPOSTI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 150 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Acido fitico (g) | g | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  |