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| MACRO NUTRIENTI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
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| Acqua (g) | g | 78.5 | | | 117.8 | A | Drying | |
| Energia (kcal) | kcal | 79 | | | 120 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
| Energia (kJ) | kJ | 333 | | | 502 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 17.9 | | | 26.9 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
| Lipidi (g) | g | 0.5 | | | 0.8 | A | Solvent extraction | |
| Carboidrati disponibili (g) | g | 0.9 | | | 1.4 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
| Amido (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Zuccheri solubili (g) | g | 0.9 | | | 1.4 | A | Colorimetric method | |
| Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
| Fibra totale (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
| MINERALI |
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
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| Sodio (mg) | mg | 80 | | | 120 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Potassio (mg) | mg | 245 | | | 368 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Calcio (mg) | mg | 31 | | | 47 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Fosforo (mg) | mg | 218 | | | 327 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Ferro (mg) | mg | 1 | | | 1.5 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| VITAMINE |
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
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| Tiamina (mg) | mg | 0.06 | | | 0.09 | A | Fluorimetric method | |
| Riboflavina (mg) | mg | 0.15 | | | 0.23 | A | Fluorimetric method | |
| Vitamina C (mg) | mg | tr | | | tr | A | High-performance liquid chromatography | |
| Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 18 | | | 27 | A | High-performance liquid chromatography | |
| ALTRI COMPOSTI |
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acido fitico (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |