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| MACRO NUTRIENTI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 50 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acqua (g) | g | 64.3 | | | 32.2 | A | Drying | |
| Energia (kcal) | kcal | 192 | | | 96 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
| Energia (kJ) | kJ | 802 | | | 404 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 21.1 | | | 10.6 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
| Lipidi (g) | g | 11.5 | | | 5.8 | A | Solvent extraction | |
| Colesterolo (mg) | mg | 35 | | | 18 | B | | |
| Carboidrati disponibili (g) | g | 1 | | | 0.5 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
| Amido (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Zuccheri solubili (g) | g | 1 | | | 0.5 | A | Colorimetric method | |
| Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
| Fibra totale (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
| MINERALI |
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 50 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Sodio (mg) | mg | 540 | | | 270 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Potassio (mg) | mg | 300 | | | 150 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Calcio (mg) | mg | 66 | | | 33 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Fosforo (mg) | mg | 286 | | | 143 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Ferro (mg) | mg | 0.8 | | | 0.4 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| VITAMINE |
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 50 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Tiamina (mg) | mg | 0.05 | | | 0.03 | A | Fluorimetric method | |
| Riboflavina (mg) | mg | 0.19 | | | 0.10 | A | Fluorimetric method | |
| Niacina (mg) | mg | 7.00 | | | 3.50 | A | Microbiological assay | |
| Vitamina C (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 60 | | | 30 | A | High-performance liquid chromatography | |
| ALTRI COMPOSTI |
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 50 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acido fitico (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |