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| MACRO NUTRIENTI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 50 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acqua (g) | g | 53.8 | | | 26.9 | A | Drying | |
| Energia (kcal) | kcal | 137 | | | 69 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
| Energia (kJ) | kJ | 571 | | | 288 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 25.0 | | | 12.5 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
| Lipidi (g) | g | 3.1 | | | 1.6 | A | Solvent extraction | |
| Colesterolo (mg) | mg | 119 | | | 60 | A | Gas-liquid chromatography | |
| Carboidrati disponibili (g) | g | 2.3 | | | 1.2 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
| Amido (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Zuccheri solubili (g) | g | 2.3 | | | 1.2 | A | Colorimetric method | |
| Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
| Fibra totale (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
| VITAMINE |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 50 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Vitamina C (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 55 | | | 28 | A | High-performance liquid chromatography | |
| ALTRI COMPOSTI |
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 50 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acido fitico (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |