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| MACRO NUTRIENTI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 100 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acqua (g) | g | 76.5 | | | 76.5 | A | Drying | |
| Energia (kcal) | kcal | 118 | | | 118 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
| Energia (kJ) | kJ | 494 | | | 494 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 18.4 | | | 18.4 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
| Lipidi (g) | g | 4.6 | | | 4.6 | A | Solvent extraction | |
| Colesterolo (mg) | mg | 375 | | | 375 | B | | |
| Carboidrati disponibili (g) | g | 0.8 | | | 0.8 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
| Amido (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Zuccheri solubili (g) | g | 0.8 | | | 0.8 | A | Colorimetric method | |
| Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Fibra totale (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| MINERALI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 100 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Sodio (mg) | mg | 180 | | | 180 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Potassio (mg) | mg | 230 | | | 230 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Calcio (mg) | mg | 9 | | | 9 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Magnesio (mg) | mg | 16 | | | 16 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Fosforo (mg) | mg | 220 | | | 220 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Ferro (mg) | mg | 8 | | | 8 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Rame (mg) | mg | 0.81 | | | 0.81 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Zinco (mg) | mg | 2.6 | | | 2.6 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Selenio (μg) | μg | 145 | | | 145 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| VITAMINE |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 100 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
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| Tiamina (mg) | mg | 0.37 | | | 0.37 | A | Fluorimetric method | |
| Riboflavina (mg) | mg | 2.25 | | | 2.25 | A | Fluorimetric method | |
| Niacina (mg) | mg | 5.80 | | | 5.80 | A | Microbiological assay | |
| Vitamina C (mg) | mg | 13 | | | 13 | A | High-performance liquid chromatography | |
| Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 345 | | | 345 | A | High-performance liquid chromatography | |
| ALTRI COMPOSTI |
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 100 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acido fitico (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |