Cuore di suino

CategoriaFrattaglie
Codice Alimento115250
Nome ScientificoSus scrofa domestica
English NameHeart, swine, raw
Parte Edibile100 %
Porzione100 g
Codice Langual
| A0150 | A0716 | A0726 | A0739 | A0796 | B1136 | C0201 | E0150 | F0003 | G0003 | H0003 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g72.0 72.0ADrying 
Energia (kcal)kcal159 159CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ667 667CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)18.3 18.3AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g9.4 9.4ASolvent extraction 
Carboidrati disponibili (g)g0.4 0.4CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0SImputation
Zuccheri solubili (g)g0.4 0.4AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g0SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg8080AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg300300AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg3535AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg245245AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg5.35.3AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.400.40AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg1.271.27AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg6.106.10AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg55AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg99AHigh-performance liquid chromatography 
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 100 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SImputation