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| MACRO NUTRIENTI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 50 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acqua (g) | g | 51.7 | | | 25.9 | A | Drying | |
| Energia (kcal) | kcal | 346 | | | 173 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
| Energia (kJ) | kJ | 1447 | | | 724 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 13.0 | | | 6.5 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
| Lipidi (g) | g | 32.2 | | | 16.1 | B | | |
| Carboidrati disponibili (g) | g | 1.1 | | | 0.6 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
| Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | A | Analytical or calculation method not known | |
| Fibra totale (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| MINERALI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 50 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Calcio (mg) | mg | 14 | | | 7 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Fosforo (mg) | mg | 130 | | | 65 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Ferro (mg) | mg | 4.2 | | | 2.1 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| VITAMINE |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 50 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Vitamina C (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| ALTRI COMPOSTI |
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 50 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acido fitico (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |