Salsiccia di fegato

CategoriaCarni trasformate e conservate
Codice Alimento110700
English NameSausage, liver
Parte Edibile100 %
Porzione50 g
Codice Langual
| A0221 | A0666 | A0714 | A0726 | A0798 | B1136 | C0176 | E0105 | F0003 | G0003 | H0173 | H0227 | H0253 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g42.9 21.5ADrying 
Energia (kcal)kcal424 212CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1773 887CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)12.4 6.2AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g41.2 20.6ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg184 92AGas-liquid chromatography 
Carboidrati disponibili (g)g0.9 0.5CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0SImputation
Zuccheri solubili (g)g0.9 0.5AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g0SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg810405AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg14372AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg4121AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg15477AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg5.32.7AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.240.12AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.920.46AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg3.601.80AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg21AHigh-performance liquid chromatography 
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg10251AHigh-performance liquid chromatography 
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SImputation