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| MACRO NUTRIENTI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 50 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acqua (g) | g | 40.2 | | | 20.1 | A | Drying | |
| Energia (kcal) | kcal | 358 | | | 179 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
| Energia (kJ) | kJ | 1497 | | | 750 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 26.2 | | | 13.1 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
| Lipidi (g) | g | 28.1 | | | 14.1 | A | Solvent extraction | |
| Colesterolo (mg) | mg | 146 | | | 73 | A | Gas-liquid chromatography | |
| Carboidrati disponibili (g) | g | 0 | | | 0 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
| Zuccheri solubili (g) | g | 0 | | | 0 | A | High-performance liquid chromatography | |
| Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
| Fibra totale (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
| MINERALI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 50 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Ferro (mg) | mg | 1.4 | | | 0.7 | A | Inductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry | |
| Zinco (mg) | mg | 1.47 | | | 0.74 | A | Inductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry | |
| VITAMINE |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 50 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Folati (μg) | μg | 1 | | | 1 | A | Microbiological assay | |
| ACIDI GRASSI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
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Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
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| Acidi grassi Saturi (%) | % | 36.4 | | | | C | Simple summation | |
| Acidi grassi Monoinsaturi (%) | % | 53.7 | | | | C | Simple summation | |
| Acidi grassi Polinsaturi (%) | % | 9.9 | | | | C | Simple summation | |