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        |  MACRO NUTRIENTI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 50 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Acqua (g) | g | 44.2  |  |  | 22.1 | A | Drying |   | 
| Energia (kcal) | kcal | 388  |  |  | 194 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) |   | 
| Energia (kJ) | kJ | 1624  |  |  | 813 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) |   | 
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 13.3  |  |  | 6.7 | A | Protein calculated from total nitrogen |   | 
| Lipidi (g) | g | 37.0  |  |  | 18.5 | A | Solvent extraction |   | 
| Carboidrati disponibili (g) | g | 0.5  |  |  | 0.3 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch |   | 
| Amido (g) | g | 0  |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
| Zuccheri solubili (g) | g | 0.5  |  |  | 0.3 | A | Colorimetric method |   | 
| Alcool (g) | g | 0  |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
| Fibra totale (g) | g | 0  |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
|  MINERALI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 50 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
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| Calcio (mg) | mg | 40 |  |  | 20 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
| Fosforo (mg) | mg | 180 |  |  | 90 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
| Ferro (mg) | mg | 2.2 |  |  | 1.1 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
|  VITAMINE | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 50 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
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| Tiamina (mg) | mg | 0.10 |  |  | 0.05 | A | Fluorimetric method |   | 
| Riboflavina (mg) | mg | 0.15 |  |  | 0.08 | A | Fluorimetric method |   | 
| Niacina (mg) | mg | 3.10 |  |  | 1.55 | A | Microbiological assay |   | 
| Vitamina C (mg) | mg | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
|  ALTRI COMPOSTI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 50 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
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| Acido fitico (g) | g | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  |