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        | MACRO NUTRIENTI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | Valore per100 g | Min. | Max. | Valore per Porzione 100 g | Origine Dato | Metodiche | Referenze | 
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| Acqua (g) | g | 66.0 |  |  | 66.0 | A | Drying |  | 
| Energia (kcal) | kcal | 194 |  |  | 194 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) |  | 
| Energia (kJ) | kJ | 813 |  |  | 813 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) |  | 
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 20.9 |  |  | 20.9 | A | Protein calculated from total nitrogen |  | 
| Lipidi (g) | g | 12.3 |  |  | 12.3 | A | Solvent extraction |  | 
| Colesterolo (mg) | mg | 96 |  |  | 96 | S | Imputation |  | 
| Carboidrati disponibili (g) | g | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
| Amido (g) | g | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
| Zuccheri solubili (g) | g | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
| Alcool (g) | g | 0 |  |  | 0 | ZL | Imputation |  | 
| Fibra totale (g) | g | 0 |  |  | 0 | ZL | Imputation |  | 
| MINERALI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | Valore per100 g | Min. | Max. | Valore per Porzione 100 g | Origine Dato | Metodiche | Referenze | 
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| Calcio (mg) | mg | 15 |  |  | 15 | A | Atomic emission spectroscopy |  | 
| Fosforo (mg) | mg | 205 |  |  | 205 | A | Atomic emission spectroscopy |  | 
| Ferro (mg) | mg | 1.6 |  |  | 1.6 | A | Atomic emission spectroscopy |  | 
| VITAMINE | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | Valore per100 g | Min. | Max. | Valore per Porzione 100 g | Origine Dato | Metodiche | Referenze | 
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| Tiamina (mg) | mg | 0.30 |  |  | 0.30 | A | Fluorimetric method |  | 
| Riboflavina (mg) | mg | 0.10 |  |  | 0.10 | A | Fluorimetric method |  | 
| Niacina (mg) | mg | 4.00 |  |  | 4.00 | A | Microbiological assay |  | 
| Vitamina C (mg) | mg | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
| ALTRI COMPOSTI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | Valore per100 g | Min. | Max. | Valore per Porzione 100 g | Origine Dato | Metodiche | Referenze | 
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| Acido fitico (g) | g | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  |