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| MACRO NUTRIENTI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 75 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acqua (g) | g | 73.9 | | | 55.4 | S | Imputation | |
| Energia (kcal) | kcal | 118 | | | 89 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
| Energia (kJ) | kJ | 493 | | | 371 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 22.7 | | | 17.0 | S | Imputation | |
| Lipidi (g) | g | 3.0 | | | 2.3 | S | Imputation | |
| Colesterolo (mg) | mg | 104 | | | 78 | B | | |
| Carboidrati disponibili (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Amido (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Zuccheri solubili (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
| Fibra totale (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
| MINERALI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 75 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Sodio (mg) | mg | 71 | | | 53 | B | | |
| Potassio (mg) | mg | 309 | | | 232 | B | | |
| Calcio (mg) | mg | 12 | | | 9 | B | | |
| Magnesio (mg) | mg | 20 | | | 15 | B | | |
| Fosforo (mg) | mg | 223 | | | 167 | B | | |
| Ferro (mg) | mg | 2.2 | | | 1.7 | B | | |
| Rame (mg) | mg | 0.18 | | | 0.14 | B | | |
| Zinco (mg) | mg | 3.6 | | | 2.70 | B | | |
| Selenio (μg) | μg | 18 | | | 13.5 | B | | |
| VITAMINE |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 75 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Tiamina (mg) | mg | 0.14 | | | 0.11 | B | | |
| Riboflavina (mg) | mg | 0.26 | | | 0.20 | B | | |
| Niacina (mg) | mg | 5.18 | | | 5.18 | B | | |
| Vitamina B6 (mg) | mg | 0.26 | | | 0.20 | B | | |
| Vitamina B12 (μg) | μg | 3.60 | | | 2.70 | B | | |
| Vitamina C (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | tr | | | tr | B | | |
| ACIDI GRASSI |
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
|
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acidi grassi Saturi (%) | % | 47.62 | | | | C | Simple summation | |
| C4:0-C10:0 (%) | % | 0.27 | | | | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat | |
| C12:0 acido laurico (%) | % | 0.54 | | | | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat | |
| C14:0 acido miristico (%) | % | 4.33 | | | | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat | |
| C16:0 acido palmitico (%) | % | 25.43 | | | | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat | |
| C18:0 acido stearico (%) | % | 14.07 | | | | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat | |
| C20:0 acido arachidico (%) | % | 0 | | | | S | Imputation | |
| C22:0 acido beenico (%) | % | 0 | | | | S | Imputation | |
| Acidi grassi Monoinsaturi (%) | % | 41.4 | | | | C | Simple summation | |
| C14:1 acido miristoleico (%) | % | 0.27 | | | | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat | |
| C16:1 acido palmitoleico (%) | % | 2.16 | | | | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat | |
| C18:1 acido oleico (%) | % | 38.42 | | | | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat | |
| C20:1 acido eicosenoico (%) | % | 0 | | | | S | Imputation | |
| C22:1 acido erucico (%) | % | 0 | | | | S | Imputation | |
| Acidi grassi Polinsaturi (%) | % | 11.63 | | | | C | Simple summation | |
| C18:2 acido linoleico (%) | % | 8.66 | | | | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat | |
| C18:3 acido linolenico (%) | % | 0.27 | | | | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat | |
| C20:4 acido arachidonico (%) | % | 2.16 | | | | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat | |
| C20:5 acido eicosapentenoico EPA (%) | % | 11.63 | | | | C | Fatty acids, total fatty acids calculated from total fat | |
| C22:6 acido docosaesenoico DHA (%) | % | 0 | | | | S | Imputation | |
| Polinsatuti/Saturi | | 0.2 | | | | C | Calculation methods | |
| ALTRI COMPOSTI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 75 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acido fitico (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |