Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 58.0 | | | 17.4 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 277 | | | 83 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 1157 | | | 348 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 1.5 | | | 0.5 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 27 | | | 8.1 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 5 | | | 1.5 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 0 | | | 0 | A | Enzyme hydrolysis | |
Zuccheri solubili (g) | g | 5 | | | 1.5 | A | Colorimetric method | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 4.4 | | | 1.3 | A | Enzymatic-gravimetric method | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Calcio (mg) | mg | 70 | | | 21 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 25 | | | 8 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 3.5 | | | 1.1 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.10 | | | 0.03 | A | Fluorimetric method | |
Niacina (mg) | mg | 1.20 | | | 0.36 | A | Microbiological assay | |
Vitamina C (mg) | mg | tr | | | tr | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 30 | | | 9 | A | High-performance liquid chromatography | |