Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 19.2 | | | 5.8 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 589 | | | 177 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 2464 | | | 741 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 10.5 | | | 3.2 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 57.7 | | | 17.3 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 5.5 | | | 1.7 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 1.9 | | | 0.6 | A | Enzyme hydrolysis | |
Zuccheri solubili (g) | g | 3.4 | | | 1.0 | A | Colorimetric method | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 3.5 | | | 1.1 | A | Enzymatic-gravimetric method | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Sodio (mg) | mg | 3 | | | 1 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Calcio (mg) | mg | 131 | | | 39 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 238 | | | 71 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 2.6 | | | 0.8 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.58 | | | 0.17 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.17 | | | 0.05 | A | Fluorimetric method | |
Niacina (mg) | mg | 0.80 | | | 0.24 | A | Microbiological assay | |
Vitamina C (mg) | mg | tr | | | tr | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 6 | | | 2 | A | High-performance liquid chromatography | |