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        |  MACRO NUTRIENTI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 150 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
|---|
| Acqua (g) | g | 91.5  |  |  | 137.3 | A | Drying |   | 
| Energia (kcal) | kcal | 16  |  |  | 24 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) |   | 
| Energia (kJ) | kJ | 65  |  |  | 99 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) |   | 
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 0.6  |  |  | 0.9 | A | Protein calculated from total nitrogen |   | 
| Lipidi (g) | g | 0  |  |  | 0 | A | Solvent extraction |   | 
| Colesterolo (mg) | mg | 0  |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
| Carboidrati disponibili (g) | g | 2.5  |  |  | 3.8 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch |   | 
| Amido (g) | g | 0  |  |  | 0 | A | Enzyme hydrolysis |   | 
| Zuccheri solubili (g) | g | 2.5  |  |  | 3.8 | A | Colorimetric method |   | 
| Alcool (g) | g | 0  |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
| Fibra totale (g) | g | 1.9  |  |  | 2.9 | A | Enzymatic-gravimetric method |   | 
|  MINERALI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 150 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
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| Sodio (mg) | mg | 2 |  |  | 3 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
| Potassio (mg) | mg | 140 |  |  | 210 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
| Calcio (mg) | mg | 14 |  |  | 21 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
| Fosforo (mg) | mg | 11 |  |  | 17 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
| Ferro (mg) | mg | 0.1 |  |  | 0.2 | A | Atomic emission spectroscopy |   | 
|  VITAMINE | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 150 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
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| Tiamina (mg) | mg | 0.04 |  |  | 0.06 | A | Fluorimetric method |   | 
| Riboflavina (mg) | mg | 0.01 |  |  | 0.02 | A | Fluorimetric method |   | 
| Niacina (mg) | mg | 0.30 |  |  | 0.45 | A | Microbiological assay |   | 
| Vitamina C (mg) | mg | 50 |  |  | 75 | A | High-performance liquid chromatography |   | 
| Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  | 
|  ALTRI COMPOSTI | 
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| Descrizione Nutriente | Unità di Misura | 
            Valore per100 g | Min. | 
            Max. | 
            Valore per Porzione 150 g | 
            Origine Dato | 
            Metodiche | 
            Referenze | 
        
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| Acido fitico (g) | g | 0 |  |  | 0 | S | Imputation |  |