Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 89.3 | 87.2 | 91.2 | 134.0 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 39 | | | 58 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 163 | | | 244 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 0.5 | 0.4 | 0.6 | 0.8 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | tr | 0,0 | 0.1 | tr | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 9.8 | | | 14.7 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 0 | | | 0 | A | Enzyme hydrolysis | |
Zuccheri solubili (g) | g | 9.8 | | | 14.7 | S | Imputation | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Calcio (mg) | mg | 14 | 9 | 20 | 21 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 16 | 11 | 26 | 24 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 0.2 | 0.1 | 0.3 | 0.3 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.06 | 0.05 | 0.09 | 0.09 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.03 | 0.02 | 0.05 | 0.05 | A | Fluorimetric method | |
Vitamina C (mg) | mg | 45 | 34 | 62 | 68 | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 107 | 60.3 | 153 | 161 | A | High-performance liquid chromatography | |