Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 89.5 | 84.9 | 92.8 | 134.3 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 38 | | | 57 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 159 | | | 240 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 0.5 | 0.3 | 0.9 | 0.8 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | tr | 0,0 | 0.1 | tr | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 9.6 | | | 14.4 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Zuccheri solubili (g) | g | 9.6 | | | 14.4 | S | Imputation | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Calcio (mg) | mg | 16 | 4 | 33 | 24 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 18 | 9 | 28 | 27 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 0.2 | 0.1 | 0.4 | 0.3 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.05 | 0.02 | 0.09 | 0.08 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.03 | 0.02 | 0.05 | 0.05 | A | Fluorimetric method | |
Vitamina C (mg) | mg | 44 | 29 | 77 | 66 | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 119 | 37 | 279 | 179 | A | High-performance liquid chromatography | |