Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 88.1 | 87.1 | 89.6 | 132.2 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 42 | | | 63 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 174 | | | 262 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 0.7 | 0.6 | 0.8 | 1.1 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 0.2 | 0.2 | 0.2 | 0.3 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 9.0 | | | 13.5 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Zuccheri solubili (g) | g | 9.0 | | | 13.5 | S | Imputation | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 1.6 | | | 2.4 | S | Imputation | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Calcio (mg) | mg | 43 | 37.61 | 54.9 | 65 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 20 | 18 | 21 | 30 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 0.2 | 0.1 | 0.3 | 0.3 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.06 | 0.05 | 0.07 | 0.09 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.06 | 0.04 | 0.07 | 0.09 | A | Fluorimetric method | |
Vitamina C (mg) | mg | 57 | 46 | 66 | 86 | A | High-performance liquid chromatography | |
Folati (μg) | μg | 47 | | | 71 | A | Microbiological assay | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 163 | 144 | 186 | 245 | A | High-performance liquid chromatography | |