Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 87.4 | 85.1 | 88.6 | 131.1 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 44 | | | 66 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 185 | | | 278 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 1.0 | 0.1 | 0.2 | 1.5 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 0.2 | 0.4 | 0.5 | 0.3 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 9.4 | | | 14.1 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Zuccheri solubili (g) | g | 9.4 | | | 14.1 | S | Imputation | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 1.6 | | | 2.4 | S | Imputation | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Calcio (mg) | mg | 49 | 19.12 | 26.15 | 74 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 22 | 19 | 26 | 33 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 0.3 | 0.2 | 0.3 | 0.5 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.06 | 0.05 | 0.06 | 0.09 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.04 | 0.05 | 0.05 | 0.06 | A | Fluorimetric method | |
Vitamina C (mg) | mg | 56 | 0.037 | 0.053 | 84 | A | High-performance liquid chromatography | |
Folati (μg) | μg | 41 | | | 62 | A | Microbiological assay | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 319 | 0.049 | 0.062 | 479 | A | High-performance liquid chromatography | |