Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 89.1 | | | 133.7 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 39 | | | 59 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 162 | | | 246 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 0.7 | | | 1.1 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 0.3 | | | 0.5 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 8.0 | | | 12.0 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Zuccheri solubili (g) | g | 8.0 | | | 12.0 | S | Imputation | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 1.6 | | | 2.4 | S | Imputation | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Calcio (mg) | mg | 42 | 39 | 48 | 63 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 16 | 15 | 18 | 24 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 0.2 | 0.1 | 0.2 | 0.3 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.02 | 0.01 | 0.03 | 0.03 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.05 | 0.05 | 0.06 | 0.08 | A | Fluorimetric method | |
Vitamina C (mg) | mg | 38 | 33 | 42 | 57 | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 206 | 189 | 225 | 309 | A | High-performance liquid chromatography | |