Peschenoci, fresche

CategoriaFrutta
Codice Alimento007330
Nome ScientificoPrunus persica
English NameNectarines, fresh
Parte Edibile90 %
Porzione150 g
Codice Langual
| A0143 | A0670 | A0707 | A0732 | A0833 | B1436 | C0229 | E0150 | F0003 | G0003 | H0003 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g88.4 132.6ADrying 
Energia (kcal)kcal36 54CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ150 227CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Proteine (g)g (N x 6,25)1.4 2.1SAnalytical or calculation method not known
Lipidi (g)g0.1 0.2SAnalytical or calculation method not known
Colesterolo (mg)mg0ZLImputation
Carboidrati disponibili (g)g7.0 10.5CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g0AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g7.0 10.5AColorimetric method 
Alcool (g)g0ZLImputation
Fibra totale (g)g1.5 2.3AEnzymatic-gravimetric method 
Fibra solubile (g)g0.85 1.28AEnzymatic-gravimetric method 
Fibra insolubile (g)g0.65 0.98AEnzymatic-gravimetric method 
ALTRI COMPOSTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acido fitico (g)g00SImputation