Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 25.0 | | | 7.5 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 280 | | | 84 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 1173 | | | 351 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 3.1 | | | 0.9 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 0.7 | | | 0.2 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 68.3 | | | 20.5 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 0 | | | 0 | A | Enzyme hydrolysis | |
Zuccheri solubili (g) | g | 68.3 | | | 20.5 | A | Colorimetric method | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 2.8 | | | 0.8 | A | Enzymatic-gravimetric method | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Sodio (mg) | mg | 16 | | | 5 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Potassio (mg) | mg | 950 | | | 285 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Calcio (mg) | mg | 48 | | | 14 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 117 | | | 35 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 6 | | | 1.8 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.01 | | | 0.00 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.19 | | | 0.06 | A | Fluorimetric method | |
Niacina (mg) | mg | 5.30 | | | 1.59 | A | Microbiological assay | |
Vitamina C (mg) | mg | 18 | | | 5 | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 390 | | | 117 | A | High-performance liquid chromatography | |
ALTRI COMPOSTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 30 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acido fitico (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |