Pesche, fresche, con buccia | |
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Categoria | Frutta |
Codice Alimento | 007290 |
Nome Scientifico | Prunus persica |
English Name | Peaches, fresh, with peel |
Parte Edibile | 95 % |
Porzione | 150 g |
Codice Langual
| A0143 | A0670 | A0707 | A0732 | A0833 | B1350 | C0139 | E0150 | F0003 | G0003 | H0003 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001MACRO NUTRIENTI | ||||||||
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Descrizione Nutriente | Unità di Misura | Valore per100 g | Min. | Max. | Valore per Porzione 150 g | Origine Dato | Metodiche | Referenze |
Acqua (g) | g | 88.2 | 132.3 | A | Drying | |||
Energia (kcal) | kcal | 28 | 43 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |||
Energia (kJ) | kJ | 119 | 180 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |||
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 0.7 | 1.1 | S | Imputation | |||
Lipidi (g) | g | tr | tr | S | Imputation | |||
Colesterolo (mg) | mg | 0 | 0 | S | Imputation | |||
Carboidrati disponibili (g) | g | 5.8 | 8.7 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |||
Amido (g) | g | 0 | 0 | A | Enzyme hydrolysis | |||
Zuccheri solubili (g) | g | 5.8 | 8.7 | A | Colorimetric method | |||
Alcool (g) | g | 0 | 0 | ZL | Imputation | |||
Fibra totale (g) | g | 1.9 | 2.9 | S | Imputation | |||
Fibra solubile (g) | g | 0.78 | 1.17 | S | Imputation | |||
Fibra insolubile (g) | g | 1.14 | 1.71 | S | Imputation | |||
VITAMINE | ||||||||
Descrizione Nutriente | Unità di Misura | Valore per100 g | Min. | Max. | Valore per Porzione 150 g | Origine Dato | Metodiche | Referenze |
Folati (μg) | μg | 7 | 11 | A | Microbiological assay |