Pere, fresche, Max-Red Barlett

CategoriaFrutta
Codice Alimento007264
Nome ScientificoPyrus communis cv Max-red Barlett
English NamePears, fresh, variety "Max-red Barlett"
InformazioniIl peso può variare tra 180-220g
Numero Campioni3
Parte Edibile90 %
Porzione150 g
Codice Langual
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g85.2 127.8ADrying  
Energia (kcal)kcal50 65CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ209 270CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)0.3 0.5AProtein calculated from total nitrogen  
Lipidi (g)g0.4 0.6ASolvent extraction  
Colesterolo (mg)mg0ZLImputation
Carboidrati disponibili (g)g10.0 12.2CCarbohydrate, available, calculated by difference 
Amido (g)g0AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g10.0 12.2SInputation of a component from one or more components in the same food
Alcool (g)g0ZLImputation
Fibra totale (g)g3.8 5.7SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Calcio (mg)mg58AAtomic emission spectroscopy  
Fosforo (mg)mg1624AAtomic emission spectroscopy  
Ferro (mg)mg0.30.5AAtomic emission spectroscopy  
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 150 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.010.02AFluorimetric method  
Riboflavina (mg)mg0.030.05AFluorimetric method  
Vitamina C (mg)mg35AHigh-performance liquid chromatography  
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg914AHigh-performance liquid chromatography