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| MACRO NUTRIENTI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acqua (g) | g | 82.1 | | | 164.2 | A | Drying | |
| Energia (kcal) | kcal | 67 | | | 135 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
| Energia (kJ) | kJ | 281 | | | 563 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 3.3 | | | 6.6 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
| Lipidi (g) | g | 0.3 | | | 0.6 | A | Solvent extraction | |
| Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Carboidrati disponibili (g) | g | 13.7 | | | 27.4 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
| Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| MINERALI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Sodio (mg) | mg | 59 | | | 118 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Potassio (mg) | mg | 208 | | | 416 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Calcio (mg) | mg | 26 | | | 52 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Fosforo (mg) | mg | 66 | | | 132 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Ferro (mg) | mg | 1.4 | | | 2.8 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| VITAMINE |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Tiamina (mg) | mg | 0.13 | | | 0.26 | A | Fluorimetric method | |
| Riboflavina (mg) | mg | 0.07 | | | 0.14 | A | Fluorimetric method | |
| Niacina (mg) | mg | 1.20 | | | 2.40 | A | Microbiological assay | |
| Vitamina C (mg) | mg | 9 | | | 18 | A | High-performance liquid chromatography | |
| Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 500 | | | 1000 | A | High-performance liquid chromatography | |