Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 5 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 87.2 | | | 4.4 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 30 | | | 1 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 127 | | | 6 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 3.7 | | | 0.2 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 0.6 | | | 0.0 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | tr | | | tr | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Zuccheri solubili (g) | g | tr | | | tr | A | Colorimetric method | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 5.0 | | | 0.3 | A | Enzymatic-gravimetric method | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 5 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Sodio (mg) | mg | 20 | | | 1 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Potassio (mg) | mg | 670 | | | 34 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Calcio (mg) | mg | 220 | | | 11 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 75 | | | 4 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 4.2 | | | 0.2 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 5 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.10 | | | 0.01 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.21 | | | 0.01 | A | Fluorimetric method | |
Niacina (mg) | mg | 0.60 | | | 0.03 | A | Microbiological assay | |
Vitamina C (mg) | mg | 162 | | | 8 | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 943 | | | 47 | A | High-performance liquid chromatography | |