Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 5 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 91.8 | | | 4.6 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 30 | | | 1 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 125 | | | 6 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 1.8 | | | 0.1 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 0.5 | | | 0.0 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 3.8 | | | 0.2 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 2.1 | | | 0.1 | A | Enzyme hydrolysis | |
Zuccheri solubili (g) | g | 1.5 | | | 0.1 | A | Colorimetric method | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 2.0 | | | 0.1 | S | Imputation | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 5 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Sodio (mg) | mg | 7 | | | 0 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Potassio (mg) | mg | 230 | | | 12 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Calcio (mg) | mg | 18 | | | 1 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 18 | | | 1 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 0.5 | | | 0.0 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 5 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.09 | | | 0.00 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.23 | | | 0.01 | A | Fluorimetric method | |
Niacina (mg) | mg | 3.00 | | | 0.15 | A | Microbiological assay | |
Vitamina C (mg) | mg | 229 | | | 11 | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 824 | | | 41 | A | High-performance liquid chromatography | |