Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 94.6 | | | 189.2 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 29 | | | 59 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 123 | | | 246 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 1.1 | | | 2.2 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 0.1 | | | 0.2 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 3.5 | | | 7.0 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 0.9 | | | 1.8 | A | Enzyme hydrolysis | |
Zuccheri solubili (g) | g | 2.5 | | | 5.0 | A | Colorimetric method | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 5.5 | | | 11.0 | S | Imputation | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Calcio (mg) | mg | 20 | | | 40 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 40 | | | 80 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 0.9 | | | 1.8 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.03 | | | 0.06 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.02 | | | 0.04 | A | Fluorimetric method | |
Niacina (mg) | mg | 0.50 | | | 1.00 | A | Microbiological assay | |
Vitamina C (mg) | mg | 9 | | | 18 | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 599 | | | 1198 | A | High-performance liquid chromatography | |