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| MACRO NUTRIENTI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Acqua (g) | g | 92.5 | | | 185.0 | A | Drying | |
| Energia (kcal) | kcal | 27 | | | 54 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
| Energia (kJ) | kJ | 112 | | | 224 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
| Proteine (g) | g (N x 6,25) | 2.6 | | | 5.2 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
| Lipidi (g) | g | 0.1 | | | 0.2 | A | Solvent extraction | |
| Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Carboidrati disponibili (g) | g | 2.8 | | | 5.6 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
| Amido (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Zuccheri solubili (g) | g | 2.8 | | | 5.6 | A | Colorimetric method | |
| Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
| Fibra totale (g) | g | 2.5 | | | 5.0 | S | Imputation | |
| MINERALI |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Calcio (mg) | mg | 169 | | | 338 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Fosforo (mg) | mg | 49 | | | 98 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| Ferro (mg) | mg | 2.7 | | | 5.4 | A | Atomic emission spectroscopy | |
| VITAMINE |
|---|
| Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
|---|
| Tiamina (mg) | mg | 0.08 | | | 0.16 | A | Fluorimetric method | |
| Riboflavina (mg) | mg | 0.37 | | | 0.74 | A | Fluorimetric method | |
| Niacina (mg) | mg | 1.80 | | | 3.60 | A | Microbiological assay | |
| Vitamina C (mg) | mg | 81 | | | 162 | A | High-performance liquid chromatography | |
| Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 299 | | | 598 | A | High-performance liquid chromatography | |