Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 95.0 | | | 190.0 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 14 | | | 29 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 61 | | | 121 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 1.2 | | | 2.4 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 0.1 | | | 0.2 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 1.7 | | | 3.4 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Zuccheri solubili (g) | g | 1.7 | | | 3.4 | A | Colorimetric method | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 1.2 | | | 2.4 | S | Imputation | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Sodio (mg) | mg | 7 | | | 14 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Potassio (mg) | mg | 180 | | | 360 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Calcio (mg) | mg | 150 | | | 300 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 26 | | | 52 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 1.5 | | | 3.0 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.03 | | | 0.06 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.08 | | | 0.16 | A | Fluorimetric method | |
Niacina (mg) | mg | 0.30 | | | 0.60 | A | Microbiological assay | |
Vitamina C (mg) | mg | 8 | | | 16 | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 267 | | | 534 | A | High-performance liquid chromatography | |