Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 92.3 | | | 184.6 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 22 | | | 43 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 90 | | | 180 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 1.9 | | | 3.8 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 0.2 | | | 0.4 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 2.7 | | | 5.4 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Zuccheri solubili (g) | g | 2.7 | | | 5.4 | A | Colorimetric method | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 1.0 | | | 2.0 | A | Enzymatic-gravimetric method | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Sodio (mg) | mg | 8 | | | 16 | S | Imputation | |
Potassio (mg) | mg | 250 | | | 500 | S | Imputation | |
Calcio (mg) | mg | 60 | | | 120 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 24 | | | 48 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 1 | | | 2.0 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.06 | | | 0.12 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.05 | | | 0.10 | A | Fluorimetric method | |
Niacina (mg) | mg | 0.60 | | | 1.20 | A | Microbiological assay | |
Vitamina C (mg) | mg | 52 | | | 104 | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | tr | | | tr | A | High-performance liquid chromatography | |