Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 84.0 | | | 168 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 45 | | | 88 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 187 | | | 370 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 2.9 | | | 5.8 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 0.2 | | | 0.3 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 5.40 | | | 10.8 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 5.5 | | | 11 | S | Imputation | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Calcio (mg) | mg | 93 | | | 185 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 74 | | | 149 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 1.1 | | | 2.3 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.06 | | | 0.13 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.10 | | | 0.20 | A | Fluorimetric method | |
Vitamina C (mg) | mg | 15 | | | 30 | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 194 | | | 388 | A | High-performance liquid chromatography | |