Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 84.2 | | | 168.4 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 48 | | | 311 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 199 | | | 1301 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 3.0 | | | 6.0 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 0.2 | | | 0.4 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 6.10 | | | 12.1 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | ZL | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 5.5 | | | 11 | S | Imputation | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Calcio (mg) | mg | 65 | | | 129 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 70 | | | 140 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 1.1 | | | 2.2 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 200 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.05 | | | 0.11 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.11 | | | 0.22 | A | Fluorimetric method | |
Vitamina C (mg) | mg | 11 | | | 22 | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 281 | | | 561 | A | High-performance liquid chromatography | |