Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Acqua (g) | g | 80.7 | | | 121.1 | A | Drying | |
Energia (kcal) | kcal | 61 | | | 93 | C | Energy calculated according to Southgate (kcal) | |
Energia (kJ) | kJ | 256 | | | 388 | C | Energy calculated according to Southgate (kJ) | |
Proteine (g) | g (N x 6,25) | 5.4 | | | 8.1 | A | Protein calculated from total nitrogen | |
Lipidi (g) | g | 0.3 | | | 0.5 | A | Solvent extraction | |
Colesterolo (mg) | mg | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Carboidrati disponibili (g) | g | 6.5 | | | 9.8 | C | Carbohydrate, available calculated from sugar and starch | |
Amido (g) | g | 2.3 | | | 3.5 | S | Imputation | |
Zuccheri solubili (g) | g | 4 | | | 6.0 | S | Imputation | |
Alcool (g) | g | 0 | | | 0 | S | Imputation | |
Fibra totale (g) | g | 6.3 | | | 9.5 | S | Imputation | |
MINERALI |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Sodio (mg) | mg | 129 | | | 194 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Potassio (mg) | mg | 150 | | | 225 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Calcio (mg) | mg | 20 | | | 30 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Fosforo (mg) | mg | 90 | | | 135 | A | Atomic emission spectroscopy | |
Ferro (mg) | mg | 2 | | | 3.0 | A | Atomic emission spectroscopy | |
VITAMINE |
---|
Descrizione Nutriente | Unità di Misura |
Valore per100 g | Min. |
Max. |
Valore per Porzione 150 g |
Origine Dato |
Metodiche |
Referenze |
---|
Tiamina (mg) | mg | 0.36 | | | 0.54 | A | Fluorimetric method | |
Riboflavina (mg) | mg | 0.10 | | | 0.15 | A | Fluorimetric method | |
Niacina (mg) | mg | 2.00 | | | 3.00 | A | Microbiological assay | |
Vitamina C (mg) | mg | 30 | | | 45 | A | High-performance liquid chromatography | |
Vitamina A retinolo equivalente (μg) | μg | 68 | | | 102 | A | High-performance liquid chromatography | |