Croissants

CategoriaCereali e derivati
Codice Alimento002510
English NameCroissants
Parte Edibile100 %
Porzione50 g
Codice Langual
| A0151 | A0695 | A0729 | A0768 | A0821 | B1421 | C0208 | E0105 | F0014 | G0005 | H0158 | H0186 | H0221 | H0256 | H0753 | J0001 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
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MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g31.1 15.6ADrying 
Energia (kcal)kcal362 181CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1513 759CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)8.3 4.2AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g20.3 10.2ASolvent extraction 
Colesterolo (mg)mg75 38AGas-liquid chromatography 
Carboidrati disponibili (g)g38.0 19.0CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g33.5 16.8AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g1.1 0.6AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g1.6 0.8AEnzymatic-gravimetric method 
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg390195AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg14070AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg8040AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg13065AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg21.0AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.180.09AFluorimetric method 
Riboflavina (mg)mg0.160.08AFluorimetric method 
Niacina (mg)mg2.001.00AMicrobiological assay 
Vitamina C (mg)mg00SImputation
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μg2111AHigh-performance liquid chromatography