Pane al malto

CategoriaCereali e derivati
Codice Alimento000500
English NameMalted bread
Parte Edibile100 %
Porzione50 g
Codice Langual
| A0178 | A0691 | A0729 | A0768 | A0818 | B1421 | C0208 | E0147 | F0014 | G0005 | H0256 | H0753 | H0754 | J0003 | K0003 | M0001 | N0001 | P0024 | R0001
Vedi tutti i campi
MACRO NUTRIENTI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Acqua (g)g26.0 13.0ADrying 
Energia (kcal)kcal278 139CEnergy calculated according to Southgate (kcal) 
Energia (kJ)kJ1163 583CEnergy calculated according to Southgate (kJ) 
Proteine (g)g (N x 6,25)8.3 4.2AProtein calculated from total nitrogen 
Lipidi (g)g2.4 1.2ASolvent extraction 
Carboidrati disponibili (g)g56.6 28.3CCarbohydrate, available calculated from sugar and starch 
Amido (g)g27.7 13.9AEnzyme hydrolysis 
Zuccheri solubili (g)g26.1 13.1AColorimetric method 
Alcool (g)g0SImputation
Fibra totale (g)g5.5 2.8SImputation
MINERALI
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Sodio (mg)mg280140AAtomic emission spectroscopy 
Potassio (mg)mg280140AAtomic emission spectroscopy 
Calcio (mg)mg11055AAtomic emission spectroscopy 
Fosforo (mg)mg16080AAtomic emission spectroscopy 
Ferro (mg)mg2.81.4AAtomic emission spectroscopy 
VITAMINE
Descrizione NutrienteUnità di Misura Valore per
100 g
Min. Max. Valore per Porzione 50 g Origine Dato Metodiche Referenze
Tiamina (mg)mg0.450.23AAnalytical or calculation method not known
Riboflavina (mg)mg0.130.07AAnalytical or calculation method not known
Niacina (mg)mg2.801.40AAnalytical or calculation method not known
Vitamina C (mg)mg00SImputation
Vitamina A retinolo equivalente (μg)μgtrtrAHigh-performance liquid chromatography